Sunday, May 19

prada lace / guipure lace / chemical lace

salamualaik~!
last entry ada bagitahu pasal lace ni kan? 
before beli ni ntah macam mana punya google
pasal baju nikah and terberkenan dengan lace ni.

and after google jugak ade bagitahu dekat rm5xx for 2 meters!

after sesi research n google terjumpa satu forum ni
jual this lace online dgn harga rm43 semeter!
and try la beli!

alhamdulillah tadi dah sampai! happyyy~~


rasa macam esok nak terus g cari tailor! excited! my mom after tengok ni nak juga satu for her and my sister! haha

btw total payment around rm93 sampai umah terus.murah la dari 5xx for 2 m kan?!

heee nk sketch baju cemana plak..byeee~~

owh ade nak tau link ke? hmm sapela baca blog mie ni? haha

8 comments:

Anonymous said...

Ade link x katne u bli shawl tu?

Anonymous said...

Eh silap,lace.hehe

mimiemon said...

oh.. dekat sini..
http://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=690018&extra=page%3d1&page=1

lace from china..tapi now harga dah naik sikit..

LBRS said...

Jemput visit https://www.facebook.com/LaceBeadsRhinestonesAndSuch; grade AAA prada lace.

Mashi Zainal said...

hi...kualiti lace okey x? :)

mimiemon said...

hai mashi..so far mie tengok ok jer quality dia bagi mie. even tailor yang mie hantar cakap sama je macam jakel tapi harga jakel mahal.

Anonymous said...

Hi dear, I pun dah lama usha page lace yg murah ni. Semalam dapat submit order. But now the price dah jd RM49. Ok lah kan dari survey Jakel, Gulatis, Nagoya etc. mmg tak dpt la harga mcm ni. Nnt dah siap jd baju, post pic ok :)

Anonymous said...

Hi dear,
Jemput ke fb page saya utk prada lace gredAAA fbpage;colouful lace
Tq